Lejligheder Porto Davia

Lejligheder Porto Davia

kr. 3.635,00

Når du nyder en lækker morgenmad på din balkon om morgenen, ved du straks, hvorfor du valgte Lejligheder Porto Davia. Sikke en udsigt! For en dag på stranden behøver du blot at gå gennem Porto Davias smukke have, mens bølgerne langsomt skvulper mod stenene; et idyllisk syn og en lyd at forelske sig i! Om aftenen kan du nemt tage ind til Argassi’s livlige centrum med et bredt udvalg af hyggelige barer, taverner og restauranter!De hyggelige værelser er lyse og rummelige. De er for det meste omgivet af den grønne græsplæne, hvor palmerne rækker højt op i himlen takket være det solrige klima. Alene af denne grund er det skønt at holde ferie på dette sted. Hvis I kommer med børn, er der en lille legeplads til dem. Selv om hele familien uden tvivl også vil have det sjovt omkring stranden. Det er en fornøjelse at køle sig ned i havvandet hver dag.Faktisk er det et must at tage på opdagelse i resten af det autentiske Zakynthos på denne solparadisferie. Af den grund kan du leje en bil og køre til øens sydligste landsby, Keri. Ved du, hvad der gør denne landsby så hyggelig? Det autentiske centrum med gamle huse har en typisk græsk atmosfære. Her kan du opleve det ægte Grækenland. Glem ikke at besøge landsbyens fyrtårn for at se solnedgangen. Betagende smukt!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954553230
Kategori:

Beskrivelse

Når du nyder en lækker morgenmad på din balkon om morgenen, ved du straks, hvorfor du valgte Lejligheder Porto Davia. Sikke en udsigt! For en dag på stranden behøver du blot at gå gennem Porto Davias smukke have, mens bølgerne langsomt skvulper mod stenene; et idyllisk syn og en lyd at forelske sig i! Om aftenen kan du nemt tage ind til Argassi’s livlige centrum med et bredt udvalg af hyggelige barer, taverner og restauranter!
De hyggelige værelser er lyse og rummelige. De er for det meste omgivet af den grønne græsplæne, hvor palmerne rækker højt op i himlen takket være det solrige klima. Alene af denne grund er det skønt at holde ferie på dette sted. Hvis I kommer med børn, er der en lille legeplads til dem. Selv om hele familien uden tvivl også vil have det sjovt omkring stranden. Det er en fornøjelse at køle sig ned i havvandet hver dag.
Faktisk er det et must at tage på opdagelse i resten af det autentiske Zakynthos på denne solparadisferie. Af den grund kan du leje en bil og køre til øens sydligste landsby, Keri. Ved du, hvad der gør denne landsby så hyggelig? Det autentiske centrum med gamle huse har en typisk græsk atmosfære. Her kan du opleve det ægte Grækenland. Glem ikke at besøge landsbyens fyrtårn for at se solnedgangen. Betagende smukt!

Copyright 2024 - Pilanto Aps